Portfolio

Houten potdekselwand

Waar ooit een groene muur van klimop stond onder een mooie overkapping in Moergestel, staat nu een bijpassende houten potdekselwand. Ook de wandcontactdozen en schakelaars zijn verplaatst.

Kastenwand

Een stijlvol interieur in Best, dat voor modernisering vatbaar was. Ook wat meer opbergruimte was zeer welkom. Dat resulteerde in een moderne hangende kastenwand met zeeën aan ruimte. 

Badkamermeubel

Een badkamer in Best, die zo'n 18 jaar is blootgesteld aan een vijfkoppig gezin. Kalkaanslag en beschadigde wasbakken waren een doorn in het oog. Een lekkage was de druppel. Hier moest wat gebeuren!

Boekenkast

Een gezellige tweekapper in Best met een overschot aan boeken en geen ruimte voor een audioset. Ook een opbergplek voor de CD-collectie was zeer welkom. Het resultaat is een praktische kast waarin alles een plekje kreeg.

Zandbak & speelhuis

Mijn eigen achtertuin in Best met jonge spelende kinderen. Vaak spelen ze bij vriendjes omdat die zo’n leuke zandbak, glijbaan, schommel, hut achter in de tuin hebben. Maar nu spelen de buurtkinderen ook bij ons! 

Grote tuintafel

Tuintafels zijn vrijwel altijd te klein. Ook bij deze klant! Er moest dus een grote komen. Eentje van een meter of drie die de winters overleeft. En die stevig en robuust is, maar er niet te massaal zou uitzien. Gelukt!

Vlonderterras

Nogmaals mijn eigen achtertuin. Nu de kinderen groter zijn, wordt de trampoline niet meer gebruikt en is de zandbak-glijbaan-schommel-piratenhut verkocht. Hoogste tijd voor een groter terras om lekker op te chillen.

Rode boekenkast

Alle mooie dingen kregen een plekje in het nieuwe appartement in Berkel-Enschot zodat ervan genoten kan worden. Alles behalve de verzameling boeken. En lezen is één van de favoriete bezigheden van deze klant!

Houten vlonder en hek

Een ernstig versleten vlonderterras aan het water in Rosmalen was aan vervanging toe. Voor de veiligheid moest er ook een hek geplaatst. Maar dan wel mooi!

Speelhuis voor meiden

Een speelhuis op niveau voor twee dotten van meiskes.  Compleet met afdak, veranda, hekwerk, verzonken zandbak, extra lange glijbaan en nog veel meer leuks... 

Luxe houten tuinhuis

Is het een luxe tuinhuis? Een tuinloft? Of hoe noemen we  zoiets? Het moest in ieder geval wel  uitstraling hebben en een luxe gevoel geven. Aardig gelukt, nietwaar?

Jouw project?

Woon je in Best, Eindhoven Oirschot of omgeving? En wil je iets moois, leuks, praktisch, bijzonders laten maken? Neem contact met me. Ik maak er iets moois van!